image image image image image
INGLESINA program za hranjenje INGLESINA program za hranjenje - poznati italijanski proizvođač kolica takođe ima izvanrednu liniju dječijeg programa za HRANJENJE. Odaberite INGLESINA stolice za hranjenje i sigurno se nećete pokajati.
Program BRITA Zahvaljujući inteligentnom sistemu BRITA Meter, koji je posebno razvijen za MAXTRA filter uložak, uvijek ćete moći uživati u čistoj, bistroj i ukusnoj BRITA filtriranoj vodi.
Kolica INGLESINA INGLESINA - italijanski proizvođač kolica u samom svjetskom vrhu ukoliko govorimo o kvaliteti, dizajnu, sigurnosti i konforu. Ukoliko želite da se vaše dijete osjeća ugodno tokom svakdnevne vožnje u kolicima, Inglesina kolica su savršen izbor.
AKCIJA ABC Design Ovom prilikom želimo da najavimo veliku akciju poznatog brenda ABC DESIGN čije proizvode možete pronaći u našem DOTEA Baby centriću. Posjetite nas i otkrije super ponudu i veliko sniženje kolica, torba i ostalih artikala iz naše ponude!  
Igračke za djecu Svaka beba je rođeni istraživač i želi da istraži svijet svojim osjetilima. Mi u DOTEI želimo promovirati taj prirodni talent i uz pomoć naših igračaka omogućiti djeci razvijanje te znatiželje i želje da uče.

Dotea Mostar

Akcija u DOTEI

ABC DESIGN - SUPER CIJENE, SAMO U DOTEI!!!

NOVO u Dotei! Nova kolekcija vodećeg europskog proizvođača kolica INGLESINA!!!