SIGURNOST IGRAČAKA

TOPLA PORUKA ZABRINUTIM RODITELJIMA

K’S Kids igračke se prodaju u preko 60 zemalja i zbog toga smo poduzeli sve potrebne mjere kako bismo bili sigurni da svaki pojedini komad naših igračaka prolazi kroz testove koji ispunjavaju sve sigurnosne propise u svim našim zemljama prodaje.

1. ASTM STANDARD FEDERALNE VLADE SAD-a
2. EN71 STANDARD EUROPSKE UNIJE
3. ISO8124 SIGURNOSNI STANDARD IGRAČAKA AUSTARLIJA / NOVI ZELAND
4. GB6675 STANDARD KINESKE VLADE(PO ZAKONU ZA SANTARNU INSPEKCIJU I ISPRAVNOST BOJA)

roditelji1

Proces testiranja počinje od testa procijene koncepta dizajna, testa materijala, pred proizvodnog testa, testa tijekom proizvodnje, testa završnog proizvoda, mehaničkog testa, kemijskog testa, testa otkrivanja metala, pa do testa pakiranja i zlouporabnog testa. Svi testovi su urađeni s jednim ciljem-omogućiti voljenima najkvalitetniju i najsigurniju igračku. K’s Kids se može svrstati u brend igračaka s najnižim brojem povlačenja igračaka s tržišta. Tijekom zadnjih 10 godina povukli smo samo 1 igračku da bismo joj promijenili razinu zvuka sukladno s Europskim standardom.

roditelji2

K’s Kids igračke su dobro poznate kao sigurne i zabavne za bebe i djecu, upravo je to razlog zašto smo dobili više od 50 svjetskih nagrada u kratkom periodu od 10 godina.
Još jeadnput, K’s Kids se obvezuje i jamči svim svojim kupcima da će nastaviti proizvoditi igračke za nove najmlađe u skladu s najvišim sigurnosnim standardima.

ce-sistem